Saskia Willockx

soul coach

Leven

Ik worstel en kom boven
Wat ik met zekerheid over mijn leven kan zeggen is dit: het is me niet aan komen waaien. Een traumatische jeugd, seksueel misbruik, ernstig nekletsel en een levensbedreigende ziekte hebben me voor flinke uitdagingen gesteld. Aanvankelijk dreigde ik ten onder te gaan aan zelfmedelijden en slachtofferschap.

Gelukkig was er ook altijd die onderstroom in mezelf die me steeds weer aanspoorde om te blijven zoeken naar heling en zingeving. Ik kwam tot de ontdekking dat mijn ziel een intens verlangen heeft om innerlijke rust, wijsheid, kracht en rijpheid te ontwikkelen.

Inmiddels ben ik 58 en na 42 jaar (zelf)onderzoek en studie sta ik steviger in mijn schoenen dan ooit. Vooral Een Cursus In Wonderen en The Michael Teachings zijn belangrijke inspiratiebronnen voor me. Ik weet wie ik ten diepste ben en leef dat zo goed mogelijk. Ook daarin blijf ik me ontwikkelen want het leven en de ontwikkeling van bewustzijn gaan altijd verder.

Werken

Healer Heal Thyself First
Van jongs af aan voelde ik een diep verlangen om dienstbaar te zijn aan het welzijn van anderen. Tijdens mijn tienerjaren wilde ik arts worden, want zo zou ik veel voor anderen kunnen betekenen dacht ik. Aanvankelijk was ik dan ook teleurgesteld dat ik keer op keer werd uitgeloot voor de studie geneeskunde. Later kon ik zien dat die weg niet bij me paste.

Door mijn eigen zoektocht naar gezondheid en heelwording was ik inmiddels in het complementaire circuit terecht gekomen, kreeg ik sessies en volgde ik opleidingen. In die tijd ontdekte ik mijn talenten als healer, mijn compassie en mijn heldere gaven.

Sinds de jaren ’90 heb ik een praktijk en begeleid ik ieder die op een holistische manier wil kijken naar eigen welzijn en welbevinden.

Missie

Ik begeleid je naar meer verbinding met je essentie

Als soul coach help ik je hoofd en hart te verbinden, denken en voelen op één lijn te krijgen, je persoonlijkheid en je ziel met elkaar te laten samenwerken. Hierdoor leef je vanuit authentieke kracht en in een comfortabele flow.

De weg die ik zelf heb afgelegd maakt me, samen met alle opleidingen die ik heb gevolgd, deskundig en vol van inspiratie.

 

Visie

Als ziel en persoonlijkheid samenwerken ervaar je authentieke kracht

Het ego is niet de vijand die verslagen moet worden. Het ego is je pijnlichaam, de verzameling van al je angsten, onverwerkte ervaringen en emoties. Door de emotionele en/of lichamelijke pijn die je ervaart wordt duidelijk waar je nog kunt helen als je daar voor kiest.

Je ego transformeert dan in je ware persoonlijkheid, die graag en moeiteloos samenwerkt met je ziel.

 

Stijl

Ik stem me af op wat jij nodig hebt om oude patronen te doorbreken en echt verder te komen. Daardoor is ieder begeleidingstraject uniek. Mijn stijl van werken is een combinatie van concreet, doelgericht, intuïtief en geïnspireerd. Ik combineer Oosterse en Westerse kennis en wijsheid.

Als het nodig is ben ik confronterend. Dit is altijd vanuit compassie en om je te motiveren je ware kracht en talenten aan te spreken.

Spiritualiteit zoals ik die integreer in mijn werk is allesbehalve vaag. Ik sta voor praktische, bekrachtigende spiritualiteit, vrij van oordeel en dogma. Het doel van mijn begeleiding zal altijd zijn om je te helpen jouw eigen verbinding met je ziel en de Bron te versterken.

De weg naar concrete resultaten is echter niet een rechte lijn omdat deze mede bepaald wordt door de keuzen van je ziel en je bereidheid je open te stellen voor diepere lagen in jezelf.

Michael Soul Reading Chart

Gechanneld door Shepherd Hoodwin

 • Soul age and role: 2nd level Old Server in 13th cycle
 • Essence Twin: Sage, discarnate
 • Casting: Warrior, King, Artisan
 • Task Companion: Priest, discarnate
 • Male / Female Energy ratio: 41 / 59
 • Goal: Acceptance
 • Attitude: Spiritualist
 • Mode: Passion
 • Centering: Moving Part of Emotional Center
 • Chief Obstacle: Self-Deprecation
 • Needs: Adventure, Security, Freedom

Life Task and Four Pillars

Gechanneld door Shepherd Hoodwin
True Work: Working with others to shape their lives to be more in accordance with essence; exploring with them what they carry that does not align with essence, and why they are attracted to it.

True Study: The workings of the human brain.

Life Task: To teach the joys of everyday life to those who are encumbered with excessive goal orientation.

True Play: Movement with laughter.

True Rest: Energy work, meditative movement such as Qi Gong, dance studies.

Ontdek je emotie- en zielstype en kom snel weer in balans

Gratis cursus

error: Content is protected !!