Soul Sessies

coaching & healing voor blijvende transformatie

Wat mag je verwachten

In de eerste sessie wordt besproken wat je hulpvraag en gewenste doelen zijn. Vaak is dan al aan te geven hoe lang (of kort) de begeleiding ongeveer zal zijn. Ik geef aan wat mijn mogelijkheden zijn en hoe ik je kan ondersteunen.

Afgestemd op jou als cliënt combineer ik diverse invalshoeken. Ieder traject is daardoor uniek. Ik werk niet met protocollen maar stem me steeds af op wat er in het moment nodig is. Uiteraard is je hulpvraag de leidraad, en soms blijkt dat gaandeweg de hulpvraag verandert. Ook daar is ruimte voor.

Meestal werk ik met een combinatie van healing en coaching waardoor transformatie en gedragsverandering sneller en gemakkelijker gaan. Waar nodig zet ik andere modaliteiten in.

Voorwaarden voor een succesvol traject zijn de bereidheid om naar jezelf te kijken, verantwoordelijkheid nemen en nieuwe stappen gaan zetten.

 

Healing

Tijdens een healing leg ik contact met het energieveld om je heen (je aura) en de energiecentra in je lichaam (je chakra’s). In je aura en chakra’s bevinden zich al je vroegere ervaringen, emoties en overtuigingen. Het is een soort persoonlijk archief, zou je kunnen zeggen. Dit archief bevat ook informatie uit vorige levens.

Als je ervaringen nog niet hebt verwerkt kun je ze nog niet de juiste plek geven in je archief. Het blijft je dan (bewust of onbewust) beïnvloeden.

Via mijn Hogere Zelf ontvang ik helende energie uit de Bron. Vaak word ik daarbij geholpen door een Healing Council bestaande uit aartsengelen en opgevaren meesters. Wie en wat er via mij werkt wordt afgestemd op wat jij nodig hebt.

Transformatie vindt plaats op diepe niveaus in lichaam, ziel en geest. Tijdens een healing kunnen zelfs afgesplitste delen van je ziel weer bij je terugkomen. Dit wordt soul retrieval genoemd.

Ik zorg voor een energetisch veilige en zuivere omgeving waarin je jezelf met een gerust hart kunt openstellen om het oude los te laten en het nieuwe te ontvangen.

In de praktijk wordt healing vrijwel altijd gecombineerd met coaching voor een diepgaand en blijvend resultaat.

Healing live in Voorburg

Tijdens de healing wordt er weinig gesproken. Woorden zijn op dit niveau niet nodig en kunnen zelfs in de weg staan.

Ik zal je niet vertellen wat je moet doen of welke keuze je moet maken. Dat is tussen jou en je ziel, in connectie met de Zuivere Bron.

Ik help je het ruis op de lijn te transformeren in een sterke verbinding en zuiver contact met je eigen innerlijke leiding. Daardoor zul je steeds beter in staat zijn zelf het antwoord op je vragen te vinden en je eigen unieke weg te bewandelen.

Healing op afstand

Omdat tijd en afstand in de geestelijke wereld niet bestaan is het mogelijk een healing op afstand te geven.

Als je voor een ander de healing aanvraagt is het fijn als je eerst diens toestemming vraagt. Mocht dat niet mogelijk of gewenst zijn dan geen nood. Ik vraag altijd het Hogere Zelf van de betrokkene om toestemming.

Weigering komt zelden voor. Mocht dat wel het geval zijn dan respecteer ik dit uiteraard en kan de healing niet doorgaan.

Ik ben zo blij dat Saskia mijn broer heeft geholpen met een healing op afstand. Hij was al langere tijd zichzelf niet en hij lag in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Hij kon zelf niet aangeven wat er aan de hand is omdat hij het syndroom van Down heeft.

Ik heb zelf goede en mooie ervaringen met healing bij Saskia thuis en wist dat zij ook healing op afstand doet. Ik had er alle vertrouwen in en vond het toch ook een beetje eng omdat mijn broer zich niet goed kan uiten. De eerste dagen merkten we nog niet veel en daarna zagen we hem opknappen en opbloeien en met grote sprongen vooruitgaan!

Hij is nu weer de vrolijke vent die we van vroeger kennen en hij ziet er zeer gelukkig uit. Ook is hij spraakzamer geworden en uit hij zich beter als hem iets dwarszit.

Ik ben zo blij dat ik Saskia heb gevraagd om deze healing uit te voeren want samen met Michael heeft zij vreugde in zijn leven teruggebracht en hem het vertrouwen gegeven dat er voor hem gezorgd wordt.

B.

Coaching

Coaching richt zich op:

  • bewustwording en persoonlijke groei
  • het vergroten van zelfvertrouwen en
  • het onderzoeken, verder ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden en talenten

Ik richt me vooral op het bewust worden en transformeren van belemmerende gedachten en overtuigingen. In combinatie met healing werkt dit zeer krachtig. Het geeft een diepgaand en blijvend resultaat.

 

Sessies live in Voorburg of via Skype

Indien gewenst is een sessie via Skype een prima optie. Voor velen heeft dit zelfs de voorkeur. De combinatie van coaching met healing is via Skype heel goed mogelijk.

Ik heb Saskia ervaren als een kundige therapeut. Ze is in staat om onbevooroordeeld haar mening te geven. Ze laat mij in mijn waarde. Wat ik vooral prettig vond is dat ik na ieder consult bij haar een nieuwe invalshoek kreeg op mijn probleemstelling. Hierdoor kwam er weer beweging in voor mij belangrijke issues.

H.

Ik ben iemand met een sterke persoonlijkheid die niet snel om hulp wilde vragen. Vond dat ik alles alleen moest kunnen en liefst ook nog perfect. In mijn leven heb ik heel veel meegemaakt. Ik heb op het diepste dieptepunt van mijn leven gezeten.

Saskia heeft mij laten inzien hoe ik anders naar alle moeilijkheden kan kijken, dat ze niet mijn hele leven hoeven te beheersen. Door middel van o.a. gesprekken, healings, familie opstellingen en radicaal vergeven heeft Saskia mij door de moeilijkste periode van mijn leven heen geloodst.

Zij heeft mij de tools gegeven om te transformeren.  Zij heeft mij geleerd hoe ik mij kan beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en dat ik niet altijd hoef te strijden in het leven. Ik sta anders in het leven waardoor anderen mij met liefde benaderen.

De meest onmogelijke veranderingen hebben plaatsgevonden. Ik noem er een. De verhouding met mijn moeder is altijd zeer problematisch geweest. Wat ik ook deed, het was niet goed genoeg. En nooit was mijn moeder er voor mij. Dit had ertoe geleid dat de relatie met mijn moeder ronduit slecht was. Ik heb meerdere malen op het punt gestaan deze te verbreken. Door een familie opstelling en radicaal vergeven is de verhouding totaal veranderd. Kort na de sessies heeft mijn moeder uit zichzelf gezegd dat ze er voor mij wil zijn en dat probeert ze ook oprecht. Ze heeft haar waardering naar mij uitgesproken en doet dat nog regelmatig. De relatie is nog nooit zo goed geweest en ik help mijn moeder met plezier.

Ook de cursus die ik bij haar heb gevolgd is erg waardevol geweest en viel op het juiste moment. Ik had steeds het gevoel dat alles in het proces klopte. Saskia weet steeds  precies alle pijnpunten te benoemen en te verbeteren of weg te nemen, alsof het de grootste vanzelfsprekendheid is.

R.

Hoe aanvragen

Een sessie afspreken kan via de online agenda.

Wil je een healing op afstand aanvragen, gebruik dan onderstaand formulier.

Lees eerst de voorwaarden.

Een healing op afstand vindt meestal binnen 2 weken plaats. Het is niet nodig een specifieke tijd af te spreken want je hoeft er niet voor te gaan zitten. De healing wordt in bewaring gegeven aan je Hogere Zelf die bepaalt wat het juiste tijdstip is om het te ontvangen. Vaak gebeurt dit ’s nachts.

Tarieven 2017 en vergoedingen

Een eerste afspraak ter kennismaking of als intake kost 30 euro en duurt maximaal een half uur. De tarieven van de live sessies zijn afhankelijk van de tijdsduur en variëren van 45 – 110 euro.

Een healing op afstand kost 80 euro als je er een uitgebreid verslag met tips van de engelen en meesters bij wilt hebben. Zonder verslag en met alleen een summiere terugkoppeling via email kost het 50 euro.

Ben je ondernemer of betaalt je werkgever? Dan komt er BTW bij.

Lees hier de huisregels en tarieven.

Onder bepaalde voorwaarden is vergoeding van een live sessie mogelijk via zorgverzekeraar of belastingen. Healing op afstand wordt helaas niet vergoed. In het intake gesprek vertel ik je graag over de mogelijkheden.

7 + 13 =

Ontdek je emotie- en zielstype en kom snel weer in balans

Gratis cursus

error: Content is protected !!