Workshops

live in Voorburg of online

Workshops

Praktische informatie zoals data, tijden en tarieven: zie Agenda.

Kracht van het gebed

Veel mensen voelen de behoefte “een goed gesprek met God” te hebben. Maar hoe doe je dat? Hoe breng je je verlangens, emoties en visie onder woorden? Waar wil je graag hulp bij, inzicht of heling, en hoe vraag je daar om?

Tijdens deze avond leer je contact te leggen met het Goddelijke in jezelf en ermee in gesprek te gaan. Je leert concreet hoe je zelf je gebeden maakt waardoor je helder jezelf tot expressie kunt brengen tijdens het gebed. Dat alleen al kan wonderen veroorzaken. Je voelt de resonantie in jezelf, de stroom van liefde, het ontvangen van het antwoord in je leven.

Iedere keer weer is deze workshop een nederig makende ervaring voor de deelnemers en mezelf. Ja, er wordt geluisterd, je hoeft alleen maar te vragen vanuit je hart. En de antwoorden, de resultaten, gaan vaak iedere verwachting (en het menselijke logische denken) te boven.

Mediteren met mantra’s

Heerlijke praktische workshop. We beginnen met een korte uitleg over het functioneren van de geest en hoe we dit kunnen optimaliseren. Daarbij spelen mantra’s al eeuwenlang in alle spirituele tradities een rol. Mantra betekent letterlijk “voertuig van de geest” en dit voertuig leer je te besturen.

De rest van de avond gaan we praktisch aan de slag. Je leert enkele eenvoudige en krachtige mantra’s die je geest tot rust brengen, je ademhaling reguleren en zorgen voor een betere aarding.

Door met verschillende mantra’s te oefenen ga je het verschil in effect van iedere mantra voelen. Je ervaart wat bij je past en wat jij nu nodig hebt voor je ontwikkeling.

Aan de “koningin der mantra’s”, de Gayatri Mantra, wordt in een aparte avond aandacht geschonken. We reciteren dan 108 keer deze krachtige mantra die zich richt op heling en verlichting van alle wezens.

Vrij van koorden

Koorden zijn ongezonde verbindingen tussen de chakra’s van 2 personen. Ze zijn gebaseerd op onderliggende overtuigingen waardoor je je afhankelijk of ontoereikend voelt en meent de energie van een ander nodig te hebben voor jouw eigen welbevinden.

Dit is de illusie van het ego dat gelooft in afgescheidenheid van de Bron. De spirituele realiteit is dat je enige bron van welbevinden zich in jou bevindt, via je connectie met de Zuivere Bron. Als je koorden plaatst of toelaat ben je deze realiteit vergeten.

Via de koorden word je letterlijk gebonden aan de energie, emoties en overtuigingen van de ander die daardoor bij jou binnenstromen en je beïvloeden. Soms gaat dit zelfs zover dat je helemaal in de ban van die ander komt. Je raakt verslaafd aan of geobsedeerd door de persoon die jou koordt, zonder dat je dit wilt.

Koorden kunnen alleen in stand blijven als er wederzijds toestemming voor is. Als één van de twee zich hier bewust van wordt en het onderliggende patroon doorbreekt, kan de ander je niet meer koorden.

In deze workshop ga je bewust worden van je onbewuste patronen waaruit je koorden maakt en/of toestaat. Tijdens een helende meditatie worden koorden verwijderd en onderliggende patronen getransformeerd naar een bewustere en sterkere verbinding met de Bron.

Shamanic Healing Soul Journey

Tijdens deze avond gaan we ontdekken welke vorige levens van je ziel nu nog sterke invloed uitoefenen. Deze invloed kan positief of negatief doorwerken in je huidige leven.

Je gaat ontdekken wat je ziel in het verleden heeft meegemaakt en waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt. Keuzes uit vorige levens neemt de ziel mee als levenservaring…. en als overtuigingen.

Daar wringt vaak de schoen: de conclusies die in een vorig leven getrokken zijn hoeven niet (meer) te kloppen met wie jij nu bent. Daardoor kunnen ze je onbewust in de weg staan in je ontwikkeling.

Gedurende een sjamanistische meditatie worden deze levens ontdekt, erkend en in je hart gesloten. De overtuigingen komen daarmee aan het licht zodat je nu bewust kunt kiezen of deze je dienen of dat je ze wil transformeren. De ervaringen uit dat leven worden in je huidige bewustzijn geintegreerd zodat deze als kennis, ervaring en wijsheid tot je beschikking komen.

Let op: nieuwsgierigheid naar vorige levens is onvoldoende motivatie. Deze avond is gericht op in het licht brengen van schaduwkanten waardoor diepgaande transformatie mogelijk is. Deelname heeft alleen zin als je een oprechte wens tot heelwording hebt.

Michael Inspiratie Avond

Deze maandelijkse inspiratie avonden zijn speciaal voor degenen die bekend zijn met de Michael Teachings. We bespreken vragen die leven en delen inzichten en ervaringen met elkaar.

Per avond faciliteer ik 2 helende meditaties met Michael, die ons helpt blokkades te doorbreken. Hierdoor zul je een sterkere connectie met je eigen ziel ervaren en meer op haar leiding kunnen vertrouwen.

De avonden helpen je om alles wat je in de cursus hebt geleerd ook te blijven toepassen in je dagelijks leven, voor je bewustwording en spirituele groei.

Ontdek je emotie- en zielstype en kom snel weer in balans

Gratis cursus

error: Content is protected !!